Logo rubriky
6/2001
  SF soutěže (další) (184)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 2001

Výsledky soutěží

       Letošní Miss Avalcon se stala Andrea Ulagová, Lea Velínská byla druhá a třetí místo získala Monika Denková. Blahopřejeme.
       
       Soutěž Létající koště (SFK Avalon Chotěboř) byla zaplavena řadou příspěvků. Vítězem se stal Dušan Hrazdíra s povídkou Grémium, následovala Lucie Lukačovičová - Bludná čarodějka, třetí místo zaujal Jan Vavřička s povídkou Dědictví. O čtvrté a páté místo se podělila Jana Rečková (Zvláštní den) a Vít Budínský (Košťoškola). Vyhlášení vítězů bylo zároveň zahájením Avalconu a kromě čarodějek Esmé, Gyty a Magráty, které zaštiťovaly soutěž, řídily porotu, se na zábavném vyhlášení podílel i Jan Kantůrek čtoucí jednu z povídek. Čarodějky předaly diplomy, amulety a bylinkové čaje pro rozličné použití, jako vyvrcholení podarovaly několik osob úžasnými Jahodovými Klátily přesně podle receptu z knižní série Úžasná Zeměplocha.
       
       Soutěž Můstek je váš! (SFK Avalon Chotěboř), věnovaná první sérii ST, byla obeslaná méně. Porota první místo neudělila, na druhé určila povídku Petra Říhánka Jednou kapitán, vždycky kapitán, na třetí Místo pro mír Robin Astro a čtvrté místo patří autorské dvojici Jakub Holý a James Tiberius Jerk a jejich povídce Sběratelé z Keronu.
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK