Logo rubriky
11/2003
  Rozhovory (další) (207)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 2003

Milý Milesi Tegu!

       Protože se ve své reportáži z Avalconu (Interkom 10/2003) zmiňuješ o tom, co jsi zaslechl  v souvislosti s JWP, dovol, abych ti k Tvému odstavečku, který se mne týká, podal vysvětlení (abys nemusel tvrdit něco, co jsi zaslechl z chotěbořských tam-tamů). Vždy s dovolením ocituji Tvůj text, aby bylo jasné, k čemu se vyjadřuji:
1. „Zaslechl jsem, že JWP neměl visačku, a tak ho nechtěli pustit:
Skutečnost: Visačku jsem měl, protože jsem si řádně zaplatil vstup. Pouze nebyla dostatečně viditelná (což uznávám).
2. „Když se začal vztekat, že na takové cony jezdí dvacet let a že s ním nebudou jednat jako s puberťákem...“
Skutečnost: Nevztekal jsem se. Ale byl jsem šokován, že mě po těch dvaceti letech, co jezdím na cony, někdo kvůli málo viditelné visačce přirazí ke zdi způsobem, jaký jsem znal pouze z lednových „palachovských“ demonstrací 1989, když nás tam podobně naráželi do zdí milicionáři a příslušníci komunistické policie VB. To o puberťácích jsem sice neříkal, není to mnou používané slovo, ale chápu, že jsi to napsal tak, jak jsi to zaslechl.
3. „... napsal mu pořadatel na jeho novou visačku, že je problémový jedinec.“
Skutečnost: Žádnou novou visačku jsem nedostal, protože jsem si pouze viditelně upevnil tu stávající. Nikdo mi na ni (kromě mě) nic nepsal. Měl jsem na ní pouze obligátní „J.W.P.“ Každopádně, tohle mě fakticky upřímně pobavilo, jak mi pořadatelé píšou na visačku „JWP – problémový jedinec.“ Proto nyní slibuji, že až pojedu na nejbližší Avalcon (snad mi vyjde prosincový Speciál, jako loni), tak si toto na visačku napíšu sám. Ještě radši bych, kdyby mi to tam napsal osobně Veliký Pravdivý Vašek :-) – to by pak mělo ještě větší váhu!
       Závěrem: Ačkoli ta příhoda s dotyčným bijcem vskutku nebyla příjemná (Milesi, já jsem byl oběť, to jen tak, abychom si rozuměli – já byl ten, kdo byl naražen do zdi), přesto považuji jak letošní, tak i minulé Avalcony za velice příjemné akce – a hodlám na ně jezdit i nadále (navzdory některým přenervóznělým jedincům). Už jen proto, že ostatní pořadatelé, zejména obsluha v baru, byli jako vždy vynikající (skoro jako na ISTROCONU, který však v současné době nemá konkurenci, tam ta POHODA je opravdu komplexní), česnečka byla neskutečně výborná, dal jsem si dvě, vyhlášení cen včetně šermu bylo dobře zvládnuté – a vůbec to byl příjemně strávený čas.
Loučí se s Tebou, Milesi, čtenář Tvých objektivních a poutavých reportáží
JWP – problémový jedinec
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK