Logo rubriky
11/2003
  (207)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 2003

KOUZELNÝ MEČ ABADDON

       - to je pohádkové dobrodružství pro kluky a holky
       
Tajemství, napětí i humor najdou čtenáři ve věku 6 až 10 let v nové, bohatě ilustrované knize Otomara Dvořáka. Seznámí se v ní s kurážným prvňáčkem Jendou Kulíškem, který se v městské knihovně pustil do četby složitého příběhu, ale protože ještě neznal všechna písmena, zabloudil v nebezpečném pohádkovém světě – a jeho starší kamarádka Pavla Pavlasatka se ho vydala zachránit. Svým důvtipem a také pomocí písmen „magické abecedy“ zasahují dětští hrdinové do složitého děje...
       Putování za mocným mečem Abaddonem, střety se záludnými démonickými bytostmi české krajiny, záchrana princezny ze spárů zlého čaroděje Duchomora i závěrečná monumentální bitva s trojhlavým drakem jistě zaujmou budoucí přívržence žánru fantasy.
       Součástí knihy je i speciální příloha s plánem a návodem ke stolní hře pro 2 až 4 hráče – „Hledání Abaddonu“.
       Pokud Kouzelný meč Abaddon nenajdete ve vašem knihkupectví, můžete si ho objednat na adrese vydavatele: KOMPAKT s.r.o., nám T.G. Masaryka 1130, 290 34 Poděbrady. Objednávky e-mailem na info@kompakt-cr.cz nebo manager@kompakt-cr.cz . Informace o hromadných objednávkách pro prodejce a knihkupce na tel. 325 610 967.
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK