Logo rubriky
10-11/2004
  (215)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 2004

Čtenářův průvodce po Interkomu

Konečně je tady deštivý podzim, scifistův ráj. Již žádné šplhání po kopcích či (životu nebezpečné) povalování na slunci. Můžeme zalézt do knihoven či k počítačům a nebýt Miniconu či Fénixconu, nebyl by snad důvod tato útěšná místa vůbec opouštět. Smolaři budou muset vydržet ještě vánoční procházku s dětmi, ale pak je před námi zima, doufejme, že dlouhá a blátivá, kterou strávíme ve svých vlastních světech :-)

K obsahu

       Děkujeme Fantázii za poskytnutí příspěvků z právě vycházejícího čísla, povídky Miša Jedináka by neměly chybět v žádné knihovně a úspěšné lovkyně scifistů, které se jich teď nemohou zbavit, konečně dostanou návod jak na to :-).
       Richard Klíčník neposlal (zase) své příspěvky, a tak jsme si je museli stahovat z různých pochybných serverů; pokud by si vám snad stěžoval, že jsme neotiskli tu pravou, opravenou a jedině správnou verzi, ubalte mu jednu za mě :-)
       Do nedávné „diskuse“ o právu malých conů na život přispíváme reportážemi z Ovaconu a Opatconu, doufám, že nás po nich nikdo nenařkne, že straníme některému z názorů :-)

Příště v čísle 12 se můžete těšit

       nejen na výzvy k předplácení ročníku 2005, ale také na více recenzí a vůbec na náš pokus shrnout to dobré v SF, F & H, co nás v letošním roce potkalo. Těšíme se na vaše tipy a doporučení. Zprávy z fandomu ale také nepřijdou zkrátka, zápis z porady v Březové a presidentská úvodní řeč vás nemine.
       Pěkný podzim s Interkomem přeje
Zdeněk Rampas
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK