Logo rubriky
10-11/2004
  SF soutěže (další) (215)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 2004
SFK Palantír Pardubice, SFK Syndrid Praha společně s internetovými stránkami Scifiworld a Kult fantazie vyhlašuje literární soutěž:

„Vidoucí“

       Podmínky účasti v soutěži:
       Musí se jednat o povídku v českém nebo slovenském jazyce v rozsahu 2 až 25 normostran (rozuměj 30 řádků po 60 znacích), která jeví prvky fantastiky (scifi, fantasy či hororu) a dosud nebyla publikována či poslána do jiných soutěží. Počet příspěvků od jednoho autora není omezen.
       Autor posláním svého díla do soutěže souhlasí s anonymní publikací (uveřejnění bez jména autora) na webových stránkách SFK Palantír- http://www.sfkpalantir.net a to po dobu hodnocení veřejností (viz. níže). Dále pak souhlasí s případným uveřejněním v klubovém fanzinu „Šedý zákal“ či případném sborníku. Autor se soutěže nesmí zúčastnit coby porotce (viz. níže).
       Své soutěžní příspěvky můžete posílat do 29. 12. 2004, kdy je uzávěrka soutěže, výhradně na emailovou adresu vidouci@centrum.cz (subjekt: „Vidoucí“ nebo „soutěž“) nejlépe jako komprimovanou přílohu(archiv (*.zip, *.arj, *.rar)) Příloha mailu by měl obsahovat soutěžní povídk(u/y) ve formátu *.txt, nebo *.rtf, dále zálohu povídky a textový dokument s údaji o autorovi díla.
       Hodnocení má dvě části: „Odbornou“, kde porotu budou tvořit členové SFK Palantír, SFK Syndrid, redaktoři Scifiworldu, Kultu fantazie a pozvaní externí porotci; ti zvolí jednoho vítěze; druhou „veřejnou“ porotou budou čtenáři a návštěvníci webových stránek klubu mezi daty 1. 1. 2005 a 30. 5. 2005. Obě hlasování budou tajná a výsledky se dozvíte až při vyhlášení vítězů.
       Výsledky jak odborné, tak veřejné části soutěže budou vyhlášeny na Parconu 2005 (Festivalu fantazie – Avalcon, Chotěboř). Nejlepší dostanou věcné ceny, pardubické perníčky a pamětní plastiku.
       Organizátoři si vyhrazují možnost změnit podmínky soutěže, jméno soutěže, sloučit při nedostatku porotců obě kategorie v jedinou, nebo zrušit celou soutěž pro nedostatek příspěvků.
SFK Palantír
        
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK