Logo rubriky
12/2004
  Fanziny a časopisy (další) (216)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 2004

Interkom 2005 – ještě jsme tady

Objednejte si Interkom, letos je to asi naposledy za 200 Kč, pokud by byl můj odhad pronikavě špatný a bylo to málo, ukončíme ročník třeba již někdy v říjnu a začneme vybírat na další :-)
       Pokud vás nepřesvědčila racionální argumentace na str. 2, můžete si ještě přečíst následující text:
       Srovnejte kupříkladu Interkom s běžným festivalem fantazie. Ani ten nejdelší netrvá déle než deset dní, zato Interkom vám vydrží celý rok.
        Jedna hodina běžného programu běžného festivalu fantazie vás přijde na 4,2 Kč, jeden článek Interkomu (a o žádném se nedá říci, že by byl běžný) vás stojí 42 haléřů a v jednom každém čísle si můžete vybírat nejméně z dvaceti různých.
       A to vám jej ještě pošta dopraví až domů, místo abyste museli někam za další podstatnou částku cestovat :-)
       To ovšem neznamená, že by četba Interkomu vedla k pasivitě. I vy mu můžete pomoci v našem programu Rosnatka. Přilákejte další členy do naší pospolitosti, nemůžeme vám sice nabídnout slevu, naše náklady již nelze snížit, ale pokud seženete nového čtenáře, potažmo předplatitele, dostanete hodnotnou knihu od našich nakladatelských sponzorů.
       Protože se předplatné skládá z ceny IK a poštovného, mohou něco málo ušetřit SF kluby. Pokud si členové objednají na jednu společnou adresu čtyři Interkomy, zaplatí jen za tři.
       Redakce děkuje za inspiraci tvůrcům propagačního letáku FF 2005 a prosí čtenáře, aby nepřepočítávali čísla zde uvedená, všechna jsme si vymysleli :-).
Zdeněk Rampas
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK