Logo rubriky
3/2005
  (218)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 2005

Čtenářův průvodce po Interkomu

K obsahu

       Tento Interkom je předznamenán třemi významnými událostmi, blíží se nám Jarní porada ČS fandomu, Akademie SFFH a v NTM bude otevřena velká výstava díla H. R. Gigera. Na jejím zahájení 13. dubna by měl být přítomen i mistr. Více se o něm dovíte na stránkách poslední Fantázie. Kupte si ji a třeba vám ji podepíše.
       K poradě přinášíme Pagiho pozvánku, nominace na Ludvíka a Mloka (jak je stačila před svou nemocí sesbírat J. Vorlová, uzdrav se nám brzy, Jiřino) a jako připomenutí atmosféry a na odstrašení nováčků :-) i něco brněnského filku (viz str. 16).

Vážení a milí,

        Jarní porada Fandomu se blíži rychlostí 1 den za 24 hodin (o víkendech 24 hodin za 1 den), takže vysílám pravidelné volání po vašich námětech k projednáni. Samozřejmě tu bude typické jarní hlasováni o Mlocích a Ludvících, informace o CKČ, Parconu, zprávy o činnosti Rady a klubů. Na konci odpoledního programu bych rád udělal workshop o literárních soutěžích.
       Vaše náměty posílejte rovnou na můj domácí mail pagi@pagiserver.cz
       Stejně tak na moji adresu pošlete žádosti o příspěvek na náklady spojené s Poradou (pro nevýdělečné delegáty SFK), jak jsme si to odhlasovali na podzim.
       A na závěr už jen připomenutí pro obzvlášť zapomětlivé:
       Jarní porada se koná ve dnech 15-17/4, s jednacím dnem sobota 16/4 od 9:09, v Pohodě v Březové nad Svitavou (ze stejných důvodu jako minule a předminule prosím o to, abyste mi za jednotlivé kluby poslali informaci, kolik lidí odkdy dokdy v Pohodě budete, ať se Franta Monhart může připravit, od odchodu Petra zůstal na většinu prací sám...)
za Radu Pagi

Mlok – nominace

       Navrhuje Jiřina, nominuje Pavla Mikuláštíka za jeho dlouholetou práci pro Fandom i fandom, v Radě Fandomu i mimo ni, za všechny ty Dracony, ktere spoluorganizoval.
       SFK BC nominuje Františku Vrbenskou za obětavou práci pro SF a fandom, za popularizaci žánru, za přednášky, články a knížky.
       Navrhují společně zástupci klubů Hepterida, KLF, Plutonium, Radegast, nominují Standu Komárka za překlady Sapkowského
       Navrhuje Martin Koutný, nominuje Vlada Ríšu k 15. ročníku Ikarie.

Ludvík – nominace

       SFK BC nominuje Nalima Lidochadze za přínos v obecné conanologii a její prezentaci na Fénixconu (s přihlédnutím k tomu, že cenu by si zasloužil již několik let, jak nám dokázal na řadě Draconů, LastMinuteConů a Fénixconů).

Parcon 2005

       To je další v životě fandomu významná akce, která se blíží, viz strana 20. Ačkoli jsem nebyl pro to, aby se Parcon v posledních osmi letech konal již po čtvrté v Chotěboři, i jiné SFK by měly dostat šanci ukázat, co umí, ostatní možní pořadatelé buď neměli dost sebedůvěry, nebo důvěry, a tak se zase sejdeme v hájemství SFK Avalon.
       Nic (jak mi řekl nejvyšší Organizátor) ale nebrání pořadatelům budoucích Parconů, aby si již na letošním nevyzkoušeli své programy, neokoukli to dobré z know-how místních a vůbec, abychom si i v Chotěboři neudělali con podle našich představ a přání. Na vás všechny se na Parconu 2005 těší
Zdeněk Rampas
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK