Logo rubriky
4/2005
  Akademie SF (další) (219)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 2005

Akademie SFFH

vás všechny zve na Mezinárodní knižní veletrh Svět knihy, kde sedmého května ve 13.00 předá ceny za nejlepší SF knihy a jiné zásluhy vydané či vykonané v roce 2004.
       Můžete se těšit na řadu novinek, daných usnesením valné hromady Akademie SF z Brandýsa (některé kategorie ubyly, další byly sloučeny a nějaké nové vznikly, nicméně místo loňských dvaceti bude letos uděleno jen šestnáct).
       Další novinkou, povýtce organizační, bude to, že Romana Lipčíka nahradí moderátorská dvojice Jolana Čermáková a Richard Klíčník. Nebuďte na ně hned tak přísní, Roman se to také jistě učil řadu let.
       Účast již přislíbili Ivan Aľakša, Martin Šust, Petr Kotrle, Bob Svoboda, kompletní Laser, JWP, Jarek Mostecký, Pavel Dobrovský, Filip Gotfrid, a vůbec se dá očekávat, že přijde každý, kdo na našem SF dvorečku něco znamená (a nemá to proklatě daleko :-)
ZR

Ikonografie Parconů

tak se bude jmenovat pořad, který by vás měl rozhýbat při váhání, zda letos navštívit první tři dny FF, tedy Parcon 2005.
       Stručný pohled na dějiny Parconů z hlediska výtvarných artefaktů, zvláště pak plakátů, placek, visaček a upomínkových a reklamních předmětů.
       Neboť to jediné z conu přetrvá, potom co poslední z účastníků zapomene, s kým se opil, a poslední z pořadatelů se přestane vztekat na vandala, který rozkopl promítačku.

Den otevřených dveří prezidentské kanceláře

       Vše co chcete vědět o ČS Fandomu, Akademii SF, Interkomu a báli jste se zeptat. Další tahák Parconu 2005, kterému nemůžete odolat.
Zdeněk Rampas

Papírová přihláška na Parcon 2005

       (pro Leonarda Medka a ještě jednoho fanouška, který nechce být jmenován :-)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK