Logo rubriky
4/2005
  (219)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 2005

COMICS Salón 2005

       14.-15. október 2005 – SÚZA Drotárska cesta 46, Bratislava
       II. ročník festivalu COMICS Salón Vám ponúka 2 dni strávené na podujatí s bohatým programom. Počas nich bude paralelne prebiehať:
  • premietanie zaujímavých anime titulov a filmových trhákov
  • prezentácia mangy a komiksu
  • turnaje a hranie najnovších počítačových hier
  • besedy a príspevky o japonskej kultúre
  • odborné prednášky a workshopy na tému anime, mangy, hier a komiksu
  • hranie kartových a stolných hier (MTG, Pokémon, Yu-gi-oh)
  • súťaže o ceny v karaoke, cosplay, kreslení, hrách, ...
  • príjemné posedenie s priateľmi v čajovni, bare alebo reštaurácii
  • Osoby, alebo organizácie, ktoré by mali záujem podporiť túto akciu, či už aktívnou spoluprácou, alebo poskytnutím prostriedkov potrebných pre organizovanie akcie takéhoto druhu, sa môžu napísať na mailovú adresu: predseda@animecrew.org, alebo sa osobne, telefonicky, alebo iným spôsobom spojiť s ktorýmkoľvek z členov organizačného výboru. Všetky ponuky si vysoko ceníme a sú vždy vítané. Ak sa teda túžite zviditeľniť práve v tejto oblasti kultúry, alebo prezentovať svoje nápady, prípadne svoju organizáciu, je práve Comics Salón vašou príležitosťou.

    Akademie SFFH

    vás všechny zve na Mezinárodní knižní veletrh Svět knihy, kde sedmého května ve 13.00 předá ceny za nejlepší SF knihy a jiné zásluhy vydané či vykonané v roce 2004.
           Můžete se těšit na řadu novinek, daných usnesením valné hromady Akademie SF z Brandýsa (některé kategorie ubyly, další byly sloučeny a nějaké nové vznikly, nicméně místo loňských dvaceti bude letos uděleno jen šestnáct).
           Další novinkou, povýtce organizační, bude to, že Romana Lipčíka nahradí moderátorská dvojice Jolana Čermáková a Richard Klíčník. Nebuďte na ně hned tak přísní, Roman se to také jistě učil řadu let.
           Účast již přislíbili Ivan Aľakša, Martin Šust, Petr Kotrle, Bob Svoboda, kompletní Laser, JWP, Jarek Mostecký, Pavel Dobrovský, Filip Gotfrid, a vůbec se dá očekávat, že přijde každý, kdo na našem SF dvorečku něco znamená (a nemá to proklatě daleko :-)
    ZR

    Ikonografie Parconů

    tak se bude jmenovat pořad, který by vás měl rozhýbat při váhání, zda letos navštívit první tři dny FF, tedy Parcon 2005.
           Stručný pohled na dějiny Parconů z hlediska výtvarných artefaktů, zvláště pak plakátů, placek, visaček a upomínkových a reklamních předmětů.
           Neboť to jediné z conu přetrvá, potom co poslední z účastníků zapomene, s kým se opil, a poslední z pořadatelů se přestane vztekat na vandala, který rozkopl promítačku.

    Den otevřených dveří prezidentské kanceláře

           Vše co chcete vědět o ČS Fandomu, Akademii SF, Interkomu a báli jste se zeptat. Další tahák Parconu 2005, kterému nemůžete odolat.
    Zdeněk Rampas

    Papírová přihláška na Parcon 2005

           (pro Leonarda Medka a ještě jednoho fanouška, který nechce být jmenován :-)

    CZ Kontinuum Star Trek fan klub

           vás zve na oslavu 10. výročí svého založení, která proběhne ve dnech 19. - 20. 11. 2005 v klubu Mlejn v Praze Stodůlkách. Další informace naleznete na:
           http://www.kontinuum.cz/kokon/.
           Těšíme se na Vaši návštěvu!
    Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK