Logo rubriky
5/2005
  (220)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 2005

Čtenářův průvodce po Interkomu

K obsahu

       Nová rubrika Jak jsem k SF přišel/přišla se, jak se zdá, chytila. Příspěvku Libuše Čermákové si cením i proto, že se nijak nedržela (formy ani obsahu) úvodního článku a ukázala tak lenochům, kteří se vymlouvají na svou špatnou paměť či na to, že u nich to bylo přesně tak, jak již bylo popsáno, že psát o SF ve vztahu k sobě lze vždy a něco nového a i pro ostatní zajímavého se jistě objeví.
       Přinášíme výsledky Akademie SF, fantasy a hororu za rok 2004 a první reakce na změnu na postu moderátora. Doufám, že se vyjádří i další účastníci sobotního ceremoniálu, a nejen k tomu.
       Samozřejmě nemůže chybět recenze filmové události měsíce, totiž SDHopsa hejsa do Brandejsa bručí něco jako Ach můj bože, zase do Chotěboře. Ale není k tomu (alespoň na cestě tam) žádný důvod, pořadatelé Parconu zajistili přímé autobusové spojení. Za 120 Kč se dostanete ze stanice Černý most až před prezenci Parconu, stačí se přihlásit na www.festivalfantazie.cz/parcon (zaplatit) a přijít včas v 18.00 1. 7. 2005 na správné nástupiště, viz mapka na http://www.festivalfantazie.cz/fotky/cerny_most.jpg
       
Zdeněk Rampas

Čtenáři (a autoři) nám píší

Vážený Interkome, po hasičském klání – je to úžasná fantastika – jsem sepsala článek pro IK, a pak jsem si přečetla o vzniku nové rubriky, tak jsem to přidala s tím, že co se Vám nehodí, lze poslat do koše. Tady u nás IK koluje, paní Pinkasovou zmínka velice potěšila, je to totiž v její osmdesátce poprvé, kdy si někdo všimnul, jaký je pracant! A jak velice je zdatná. To ale není SF, to je krutá skutečnost. Srdečně Vás zdravím, přeju hodně úspěchů a těším se na další IK.
Libuše Čermáková
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK