Logo rubriky
6/2005
  (221)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 2005

KNIHKUPECTVÍ ČÁSLAVSKÁ alias SEQOY alias U HRUBIÁNA

Prvním způsobem nazývá jednu z nejstarších specializovaných SF prodejen její zaměstnanec, druhým její majitel a třetím nejmenovaný český nakladatel. Vyberte si. A vybrat si můžete nejen označení, ale i spousty knih z žánru SF, fantasy a horor a také všechny komiksy vydané v češtině, řadu dalších v angličtině a některé v polštině. To všechno máme a u nás platí, že:
KDYŽ UŽ NIKDE JINDE, TAK U NÁS. KDYŽ UŽ NE U NÁS, TAK OBVYKLE NIKDE JINDE!
       
No, dosti sebechvály a zpět k přízemním materiálním hodnotám. Nabízíme též filmy na DVD, které máme v řádech deseti až stokorun levnější, než klasické obchody (například film Svět zítřka prodáváme za 490,- Kč, výborný horor Cabin Fever za 450,-), výběrově hrací karty a hry deskové i typu Dračího doupěte.
       Disponujeme nejobsáhlejším antikvariátem na SF, fantasy, horor a komiksy v Praze a přilehlých kontinentech. Ve chvíli, kdy píši tyto řádky, jsou u nás k volnému zakoupení tituly jako:
       Anderson: Conan rebel, Andres: Wetemaa, Asimov: Nadace 1 – 7, Barker: Imagika I + II, Clarke: Oceánem hvězd, King: Running Man, Lem: Příběhy pilota Pirxe, Neff: Milénium 1 – 3, Pournelle: Žoldnéř, Strugačtí: Tachmasib letí k Saturnu, Weiss + Hickman: Legendy 1 – 3, Žamboch: Poslední bere vše
       
Nelze samozřejmě tvrdit, že ve chvíli, kdy čtete tyto řádky, nebudou již uvedené knihy do jedné rozebrané, ale sháníte-li nějakou, zkuste to. Třeba zrovna ona…
       Pro stálé zákazníky máme připravenu nabídku, díky níž po jednom nákupu nad 1000 Kč získají 10% slevu na veškeré nákupy po dobu čtvrt roku (s výjimkou již tak levných DVD a zahraničních komiksů). Tato sleva je přenosná! Nebude-li se vám tím pádem chtít vylézt ráno z postele, můžete předat slevovou kartu své nemohoucí babičce a ona vám jistě ochotně zaběhne pro nejnovějšího Kulhánka, Žambocha, Fabiana etc.
       Zasíláme též knihy, komiksy i DVDéčka na dobírku nebo proti platbě předem, zajišťujeme předplatné magazínu Crew nebo filmového časopisu DVDMAG, a to včetně starších čísel.
       Jsme reprezentační prodejna nakladatelství Poutník a vydavatelství Crew, takže zejména u produktů těchto firem platí to o tom, že když už nikde jinde, tak u nás atd. Celá Praha (a přilehlé kontinenty) již ví, že nejdéle mají Kulhánka právě v Čáslavské. (Ale Cestu krve už nemáme ani my. Sorry.)
       Po dohodě lze navštívit i dýchánky VIP českého fandomu, dříve nazývané Roura. Tyto se konají v pondělí v podvečerních hodinách a jejich návštěvníci BEZPLATNĚ požívají různých výsad, jako například možnost sledovat fundovaného knihkupce při práci.
       
NAVŠTIVTE NÁS na adrese Čáslavská 15, Praha 3, 130 00, ve všední dny: 9.30 – 18.00, v sobotu: 9.30 – 13.00. Jsme jeden blok domů od stanice metra A Flora.
       
       ZATELEFONUJTE SI: 271 737 304
       MAILNĚTE SI: seqoy@seqoy.cz
       MRKNĚTE SE: www.seqoy.cz
       DOPORUČENÍ: „V Čáslavské se scházejí špičky české sci-fi.“ – Jiří Walker Procházka
       
JSME STÁLÝM DODAVATELEM KNIH
PRO PREZIDENTSKOU KANCELÁŘ!
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK