Logo Zpravodaj ČS fandomu
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Index
11-12/2006
(233)


Čtenářův průvodce po Interkomu

Vánoce se blíží

a protože každá záminka k nákupu SF je dobrá, věnuje se toto dvojčíslo hlavně knihám a jejich recenzím. Roky očekávané Stroncium má dokonce dvě od Jarka Kopečka a Miloše Ferka. Cítím k našim recenzentům hluboký obdiv, jsou to skuteční služebníci čtenáře a SF. Já bych se sobecky věnoval jen svému zklamání, oni však dokážou na díle najít spoustu dobrého.

Pokud podlehnete našemu ponoukání a skutečně se vypravíte do knihkupectví, zde najdete nepostradatelné rady, čeho se vyvarovat, by se na vás nevrhl předvánočním stresem nepříčetný knihkupec.

Michelle obnovila rubriku Jak jsme k SF přišli, vy, co jste slíbili a nic neposlali, styďte se.

Martin Gilar přináší další dávku postřehů z USA a Libuše Čermáková se naopak na čas loučí, ale v tom jí tak úplně nevěřím.

Já konečně vydoloval své vzpomínky na Parcon v Neratovicích a nedalo mi to, abych se nesvěřil s dobrým pocitem, který jsem měl ze křtů knih Fandom a text a Utopie, nejlepší verze. Obě nám také recenzoval Miloš Ferko.

O Skonu nás informuje Hanina Veselá a na Jarní poradu vás možná přiláká reflexe fandomové mládeže z SFK Islington.

Předplatné IK a jak jej poslat na to jediné a správné místo

Ani letos se nic oproti loňskému roku nezměnilo. Stejně jako loni tiskneme Interkom jen pro platící předplatitele, ceny všeho vzrostly natolik, že již nemůžeme čekat, zda se někdo okolo květnové Akademie SF rozhoupe a zaplatí.

Takže předplatné letos činí dvěstě padesát korun (čísly 250 Kč, respektive 330 Sk). Můžete je poslat složenkou na mé jméno a adresu redakce (je v tiráži :-), nebo na konto 1938356379/0800 u Čs. spořitelny,

IBAN CZ37 0800 0000 0019 3835 6379.

Podívejte se pozorně na svou adresu na obálce tohoto IK; najdete-li tam za svým jménem ? či !, pak vězte, že další IK nedostanete, pokud nezaplatíte 250 nebo 450 Kč. Jen tak ještě můžete očekávat první Interkom roku 2006.

Hodně úspěchů v roce 2007, spoustu skvělých knih, partnery, na které se můžete vždycky spolehnout, a samozřejmě zdraví přeje

PF 2007

Zdeněk Rampas a redakce IK


Předchozí článek Další článek Obsah čísla Index