Logo rubriky
5/1984
  (5)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 1984

Aktuality

1. etapa povídkové akce v rámci mezinárodní štafety Paměť, o níž se mluvilo v Teplicích, byla svěřena do rukou Tomáše Štipského. Dotyčný do září vybere ve spolupráci s pardubičáky a profesionály povídky do užšího kola zamýšlené SF protiválečné sbírky.
       Dne 8.6. 1984 vstoupil do svazku manželského RNDr. Zdeněk Rampas, zasloužilý to člen čs. fandomu a předseda „Svrchované koordinace“. Tímto tedy blahopřejeme jak Míše Rampasové k vynikající volbě, tak Zdeňkovi k témuž, neboť Michaela je z těch vzácných výjimek, na něž se nevztahuje fejeton O. Neffa v UF (viz též heslo „ohrožení dalšího rozvoje čs. fandomu vdavekchtivými dívkami). Michaela SF nejen že čte, ale neváhá dokonce ani přiložit svou něžnou ručku k dílu - jen díky jí například vyšlo zdárně 4. číslo Interkomu. V rámci emancipace byla proto stejně jako Zdeněk jmenována čestným členem SFK Spectra.
       Fandom jistě potěší zpráva, že Odeon chystá od roku 1986 první čistě SF edici. Měly by ví ní vycházet 4 tituly ročně a edice bude věnována výhradně zahraničním autorům.
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK