Logo rubriky
1/1985
  Fandom (další) (10)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 1985

Aktuality

SFK České Budějovice se touto cestou omlouvá za nepříjemný zásah tiskařského šotka v posledním čísle Ufíka. Do povídky „Motýli“ se vloudila podstatná chyba; na 7. straně má být na sedmém řádku shora namísto: neprávem věřil své intuici ....
       Správně: neprávem nevěřil své intuici ....
       Nový Brněnský SFK, inzerovaný v minulém čísle zatím jen adresou jeho iniciátora dr. Fukse byl již 4. 12. oficiálně ustanoven jako otevřený klub pod patronaci výzkumného ústavu vlnařského v Brně. Většinu členů tvoří zatím lidé z uvedeného VÚV. univerzitního Ústavu výpočetní techniky a Univerzity J. Evangelisty Purkyně. Na počest 167 výročí /v roce 1985/ od vydání Frankensteina, který je pokládán za první skutečnou SF přijali oficiální název „AF 167“.
       Do seznamu existujících specializaci si zaznamenejte SFK „NYX“ a novou „odbornost“: SF plastiková modely /kity/. Zájemci o poradenskou službu, katalogy, adresy zahraničních firem a spolupráci se mohou obrátit na adresu ing. František Novotný, Libušino údolí 154, Brno.
       Nejpohotovějším fanzinem se stal díky 2. číslu v rozmezí 3 týdnů liberecký „Trifid“. Zatímco jeho 1. Číslo bylo totálním překvapením pro všechny účastníky Šumperku, kde se našim fanům představil, o pouhý týden později bylo již hotovo i 2. číslo, ve kterém se o Šumperku psalo.
       Poněkud jiný průběh než měl mít podle záměrů pořadatelů vzal 2. SF víkend, vyhlášený SFK Pha 10 snad poněkud unáhleně, bez potřebné propagace, pro členy SFK. Jeho původní cíl, získat fany, schopné vést SF víkendy pro „nefany“ byl splněn tady jen částečně, především díky komorní účasti a nestejnorodému složení účastníků, z nichž část očekávala spíše opakování 1. SF víkendu a nikoli výcvikový kurs.
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK