Logo rubriky
8/1985
  (17)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 1985

Aktuality

PARCON '86 má být podle P. Poláčka coby jubilejní V. něco nej. ... A tak každý, kdo by měl nápad, čím k tomu přispět, se má již nyní Pavlovi ozvat na adresu:
       Pavel Poláček, Čs. armády 723/68 Bílovec 743 01 (nejpozději do září, protože naše národní setkání se začíná připravovat již na podzim!)
       SFK při VAAZ v Brně přijal jméno „Aldebaran“. V tisku jsou již také legitimace a účastníci šumperské porady obdrželi první výtisk stejnojmenného fanzinu uvedeného klubu.
       SFK „NYX“ a další brněnské kluby Vás srdečně zvou na DRACON setkání fanů, fanoušků a příznivců sci-fi, které se uskuteční 30. 11. v Kulturním domě, úl. Šelepova 1.
       začátek 9.00, konec v 20.00
       Program: Parcon 1985 - Vesmírné lodi - historie sf literatury - hudba v sf - sf očima malířů - SF ve filmu - vernisáž Václava Houfa - a další SF programy.
       Podle sdělení P. Mikuláštíka o pokročilém stádiu příprav tohoto conu lze usoudit, že koncepce miniconů se začíná realizovat i mimo území Prahy. /úmysl pokusit se o podobné setkání ohlásil na rok 1986 i SFK „Andromeda“ Plzeň.
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK