Logo rubriky
11/1987
  Cony (další) (41)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 1987

Hungarcon aneb co se do Tvorby nevešlo.

Ono je trochu jiné psát pro Intercom a pro Tvorbu, proto ty, které zajímají obecné „řeči“ a údaje odkazuji na Tvorbu 41/1987, příloha Kmen, str. 9.
       Hungarocon před třemi lety - viz reportáž Polluxu 4, či Intercomu z ledna 1985 - byl tou nejhorší sci-fi akcí jakou jsem kdy zažil.
       Letošní Hungarocon byl lepší, ale ne o moc. Program ve své podstatě žádný (tu a tam nějaká přednáška o vědě), když pomineme video, filmy v kině a naše představování české sci-fi. Ono taky pro maximálně 120-140 lidí dělat nějaký velký program nemělo asi cenu. Takže jsme se v Gödölö vlastně nudili. Ještě štěstí, že tam byli ostatní hosté, - Erik Simon z NDR a Nikolaj Bliznjakov z Bulharska. Příjemné bylo i seznámení s Egonem Niczkym z Košic, se kterým jsme se výborně dohodli na další spolupráci s MLR (Egon totiž umí onen exotický maďarský jazyk). Ubytování se příliš nezměnilo - koleje na tamní zemědělské škole jsou horší než u nás, ale alespoň jídlo bylo výborné.
       Každý den jsme byli zváni na oběd a večeři do malé soukromé restaurace Pelikán, kde jsme pak při příjemném rozhovoru pomalu trávili bifteky, hranolky a další dobrá jídla. Jako příjemný víkend Hungarocon beru všemi deseti, jako sci-fi akce byl Hungarcon pod psa.
-jo-
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK