Logo rubriky
14/1988
  (55)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 1988

...redakce

Děkujeme za docházející dotazníky, jsme rádi, že jste je nepochopili jako zbytečnou buzeraci, ale jako další úroveň komunikace s redakcí. Dopis se spoustou nápadů nám poslal dr. Blažek z Třesku, ale nejen z vašich odpovědí si upřesňujeme náš obraz čtenáře IK, cenné jsou i vaše otázky.
       Často žádáte aktuální oznamování připravovaných akcí. Především jejich pořadatelé by si měli uvědomit, že IK je měsíčník a chtějí-li např. přihlášky čtrnáct dní předem, nemusí stačit, oznámí-li konání akce redakci třeba i s pětitýdenním předstihem.
       Že ne všichni čtenáři IK mají v hlavě mozek dokazuje názor, že IK není dost operativní proto, že otiskuje i zábavné a polemické články. Kdybychom jimi třeba od ledna přestali doplňovat IK a čekali, až se celý zaplní seriozními zprávami z klubu a vyhlášeními akcí, nedověděli byste se včas ani termín červencového Parconu.
       Navíc existuje početná skupina čtenářů, která právě polemické a kontroverzní články považuje za hlavní přínos IK, ale o tom až při podrobnějším rozboru vašich odpovědí.
/r/
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK