Logo rubriky
7/1989
  Fandom (další) (64)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 1989

Další návrhy na Ludvika

Když jsem si v IK přečetla, jak KJV získává voliče, aby dostal Ludvíka, zatmělo se mi před očima touhou po nějakém protitahu. Bylo by škoda, aby vhodní kandidáti vůbec nepřišli na přetřes jenom proto, že nenavrhnou sami sebe. Všichni jsme si zvykli, že KJV se vehementně drží cimrmanovské zásady „nepochválím–li se sám, nikdo jiný to za mě neučiní“. Jiné kluby a zasloužilí fanové jim v tom nekonkurují, a proto je tedy musí pochválit někdo jiný.
       Tak tedy: co se týče vydavatelské práce ve fandomu, nic mě nepotěšilo víc než vydání R.B. Martina - zásluha Laseru (navrhuji na Ludvíka), Radky Žákové (navrhuji na Ludvíka) a Parseku (navrhuji na Ludvíka). A ovšem Lety zakázanou rychlostí; sama bych přece jenom hlasovala pro již navrženého Kosatíka.
       Co se týče osobních vlastností členů a vůbec přátelské atmosféry, tu by si nejvíc zasloužila Ludvíka Andromeda (další návrh) a hlavně Jedlička (další návrh - dejte mu Ludvíka ke čtyřicetinám). Dále navrhuji na Ludvíka SF klub BC (za to, že představuje vrcholně tolerantní model klubu), Míšu Rampasovou (za obětavé poskytování azylu SF hnutí a odchov nových scifistů - ale možná by vhodnější byl titul „first lady of our SF“) a SF klub Villoidus (možná byl navržen, ale málo důrazně).
       Navrhujme dále: v pružnosti reakce na fandomové i vydavatelské události se nic nevyrovná Interkomu (=další návrh), pracovitostí vyniká Ferda Mravenec (=další návrh) a zajímavými projekty Ivan Adamovič (= další návrh).
       Jo a úplně nakonec navrhuji na Ludvíka Jardu Olšu jr. (pro jeho internacionální charakter, a protože to napadlo Haničku).
Tak. Howgh. -eh-
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK