Logo rubriky
9/1989
  Cony (další) (66)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
  Interkom 9/1989  
Všechna práva © Interkom 1984 - 1989

3. SCI-FI PLES

3. SCI-FI PLES - Ano, tato akce SCI-FI Klubu Futurum Olomouc vstoupila už do podvědomí přátel Fandomu, ale má i své stinné stránky. Mnohé z vás napadne otázka - vstupenky na ples. Víme, že nebyla uspokojena řada z vás, proto jak k této situaci došlo:
       DK ROH Sigma Olomouc, pod jehož záštitou se celá akce konala měl předem daný počet vstupenek, na kterém se nedalo nic změnit. Tak se stalo, že i SF klub Futurum, měl svůj příděl vstupenek. Takže i v našich řadách nastaly dohady o vstupenky. Byla z části uspokojena jen asi polovina nájemců z řad klubu. Ostatní bohužel nedostali.
       Vedení klubu však myslelo i na veřejnost, ale pro velký zájem, který doslova třikrát převyšoval poptávku, proto nebylo možno i jiné uspokojit.
       Celou situaci vsak vysvětlil na koordinační porado konané dne 1.4.1989 v Olomouci vedoucí SCI-FI klubu Futurum Pavel Konečný.
       Byly slyšet i ohlasy na cenu vstupenky, ale cena, kterou vstupenka měla tj. 5O,-Kčs je přiměřená, neboť jsou plesy které nedosahují takových rozměrů a jejich cena je podstatně vyšší. Jen pro zajímavost z celkové částky se odvádí daň 20%.
       Těšíme se na viděnou na 4. SCI-FI Plese v Olomouci v roce 1990.
revizor SF klubu F.
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK