Logo rubriky
9/1989
  Fanziny a časopisy (další) (66)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
  Interkom 9/1989  
Všechna práva © Interkom 1984 - 1989

Stojíte o kontakt?

Každý fan, který se někdy pokusil navázat kontakt se zahraničním fandomem brzy zjistil, že stojí, obrazně řečeno, před vysokou zdí (výška té zdi je dost individuální záležitost), za kterou je sice možno nalézt nesmírně zajímavé lidi, věci, fanziny a pod., ale na jejíž překonání musí vynaložit velice mnoho úsilí Nový projekt SF klubu Slaný, kterým je v angličtině vydávaný fanzin KONTAKT, by měl jednotlivým fanům či SF klubům při překonávání této „zdi“ pomoci.
       KONTAKT by měl především uveřejňovat články a informace, které mohou zajímat fandom v zahraničí. Jeho druhým, řekněme poněkud implicitním úkolem je propagace české a slovenské SF. V prvním čísle se mj. objeví články o vývoji čs. SF filmu, československých fanzinech, Parconu 88, navštívenka SF klubu FUTURUM atd. Na přípravě prvního čísla se vedle slánského SF. klubu podíleli i SFK Olomouc, KJV Praha, J. Olša, S. Čermák a I. Adamovič.
       V roce 1989 plánujeme vydání dvou čísel. Další pak závisí zejména na zájmu ze strany československých SF klubů, ale i na ohlasech ze zahraničí. Samozřejmě, že rádi přivítáme všechny další zájemce, kteří by se na přípravě tohoto fanzinu chtěli podílet.
       Fanzin KONTAKT je k dispozici všem, kteří jej potřebují! (Zatím samozřejmě pouze první číslo.)
       Kontakt pro KONTAKT:
       L. Peška, Na dolíkách 503, 274 01 Slaný
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK