Logo rubriky
1-2/1992
  Cony (další) (96)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 1992

EUROCON 1994
V ČESKOSLOVENSKU ???

       
       Milí SF fanové, manažeři a organizátoři!
       V roce 1992 bude Eurocon spojen s Freuconem v Německu (24.-26.4.)
       V roce 1993 bude v Anglii na ostrově Jersey.
       Na rok 1995 si brousí zuby Rumuni.
       Rok 1994 je zatím zcela volný!!!
       Na Heliconu II v Rotterdamu jsem mluvila s nejagilnějšími evropskými fany, kteří mají zjevně zájem o to, aby Eurocon 94 byl v Československu (jako úžasná myšlenka to připadá třeba Roelofovi Goudriaanovi, Bridget Wilkinsonové, Cyrilu Simsovi, Oliveru Gruterovi etc.).
       Ideální termín pro Eurocon 94 by byl konec září (protože v květnu bude velký con evropského dosahu v Hamburku a na přelomu srpna a září bude Worldcon ve Winnipegu).
       S hotovým návrhem je nutno přijít už na Freuconu, kde se má rozhodnout o místě konání Euroconu 94.
       Je jasné, že nemůžeme čekat, až budeme vědět, kde bude Parcon, a ani to není potřeba. Potencionální organizátor musí nejdřív navrhnout a připravit Eurocon a pak teprve se případně ucházet o Parcon.
       Chce to jen přijet na Freucon a zde vylíčit podmínky ubytování, poplatky za členství, pravděpodobné zaměření programu, dopravu a podobně.
       Účast na Freuconu je letos dostupná komukoli, membership pro východní fany je pouhých 15 DM a ubytovat se lze v tělocvičně ve spacácích za 5 DM za noc.
       Mějte se!
Eva Hauserová
       
       Vážení přátelé
       děkujeme Vám za spoustu dopisů a přání k vánocům a novému roku ať již poslaných zvlášť nebo spolu s obálkami na nový ročník. Velmi nás to těší a uvítali bychom, kdybyste nám častěji psali i o tom, co se Vám nelíbí, co změnit, vylepšit nebo přímo vypustit a naopak co Vám v IK schází.
       Omlouváme se těm našim čtenářům, kteří dostali IK 13/91 tak pozdě, že nemohli dodržet termín přihlášky. Víme o nedostatcích v distribuci a bereme na ně ohled.
       Ještě k placení IK, podle usnesení z podzimní porady ČS SF klubů mají kluby, které zaplatily členský příspěvek na rok 1992, Interkom zdarma. Pokud jste již IK zaplatili, zmenšete si prosím příspěvek o 40 Kčs.
       K naší Velké Čtenářské Soutěži: Vyhlašujeme tímto uzávěrku prvního kola, odpovězte na otázky, které jste našli a znáte na ně odpověď. POZOR. Hodnotí se i pořadí došlých odpovědí.
redakce + KK
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK