Logo rubriky
11/1992
  Cony (další) (104)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 1992

Ještě AUSTRÁLIE - GUFF

Milí SF fanové, kluby i veškeré další bytosti zajímající se o spatření protinožců!!!
       V roce 1992 jsem se pomocí fondu GUFF (Going Under the Fan Fund) dostala do Austrálie, no a teď je už potřeba vybrat osobu, která přijede z Austrálie a přilehlých oblastí (Dálný Východ) na Eurocon 93, kterýžto se bude konat na ostrově Jersey (a případně se pak ještě podívá po Evropě, třeba i k nám). A je na vás, abyste tuto australasijskou osobu nominovali.
       Aby kandidát GUFFu mohl opravdu kandidovat, musím mít na něj tři nominace z Austrálie a dvě z Evropy. Ty australské se nejeví být problémem, ty evropské ano.
       Pokud znáte nějakou sympatickou SF osobu z Australasie, prosím, nominujte ji, tj. pošlete její jméno na moji adresu, a to do konce listopadu 1992. Pokud neznáte, nezoufejte.
       Zde jsou jména dvou australských dam, které se již předběžně daly ukecat, že by se odvážily na dalekou cestu do té podivné Evropy. Vyberte si:
       JANE TISELL - je z Melbourne, nesmírně milá a veselá třicátnice, se kterou je opravdu legrace, snad dokonce i když neumíte anglicky. Světlehnědé krátké vlasy, pyknický typ (tak hodně, že nechápu, jak se vtěsná na sedadlo v letadle, ale to už není náš problém). Opijete se s ní a přiučíte se angličtině.
       DIANNE DE BELLIS - o té jsem psala v cestopise, bydlela jsem u ní v Canbeře, má italské předky a je vážnější, elegantnější a reprezentativnější než předchozí dáma, zajímá ji architektura, dějiny a podobně, asi tak čtyřicátnice.
       Milí přátelé, nenechte mě na holičkách a nominujte! Obě tyto paní by docela rády do Evropy - pomožte jim! Nominace nic nestojí (platí se až za hlasování, a to není pro nominující osoby vůbec povinné).
       Nebylo by príma, kdyby se český a slovenský fandom rozdělil na fany Jane a Dianny?
       Tak která: Jane nebo Dianna?
       Na vaše nominace čeká:
Eva Hauserová
Na čihadle 55,
160 00 Praha 6.
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK