Logo rubriky
7/1993
  (110)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 1993

Místo Šmoulí vesničky Laser!

chtělo se zvolat po výstupu do prvního patra Pakulu, kde se letos opět konal Knižní veletrh.
       Tom J. se předvedl ve velkém stylu, nastoupil takřka s celou firmou a asi jako jediný pořídil svým švarným spolupracovnicím slušivé uniformy oranžové barvy. (Uniformy neměl ani slovenský stánek vyzdobený státní vlajkou.)
       Ale začněme od začátku: Na počátku byl Michal Bronec, který slíbil zajistit prostřednictvím Laseru volné vstupenky pro redakci IK. Ke všeobecnému překvapení tak i učinil a ve čtvrtek v 1600 jsme již sledovali feministickou revue ve druhém patře. Diváctvo složené převážně z žen a nadto zaměstnankyň Iva Železného bylo poněkud vlažné a tak situaci zachraňovala svými dotazy pouze Jitka Železná.
       Potom jsme se rozběhli hledat další SF vydavatele. Objevili jsme nekonvenční stánek WS s reklamou na Blade Runner, Talpress, u stánku Baroneta seděla Zdeňka Volná, Iva Železného, Svobodu Libertas, která hodně slibovala, ale málo vydala, stánek MF (Ikarie), jen Spojené fanoušky (United fans) jsme stále míjeli. Nějak je v našich očích zastiňoval sousední Harlequin, ale nakonec je našli a Tom Štipský pro nás uspořádal speciální předváděčku. Bylo toho tolik, že jsme nejen nestihli RUR, ale v pátek jsme to celé absolvovali ještě jednou v pátek.
Tuto reportáž sponzoroval Laser
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK