Logo rubriky
11-12/1993
  (113)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 1993

MILÍ PŘÍZNIVCI WORLDCONU V GLASGOW!

Jsem tady s další zprávou o stavu věcí worldconských.
       Z přiložených letáků vidíte, že jedním z čestných hostů je slavný spisovatel Samuel R.Delany, a to byste si neměli nechat ujít! Letáky dále slibují, že možná to bude nejzajímavější program, jaký kdy vůbec na jakémkoli conu byl, a že zažijete strašlivou spoustu zábavy a legrace. Hlavní téma conu je „čas a prostor“.
       
       glasgow.gifBohužel tím, že už nejsem v Ikarii (a tím pádem nejsem profesionální scifistka) a že pořádně provozované agentství by vyžadovalo spoustu úředničiny (založit konto, vybírat membershipy v korunách a pak to nějak - ale jak? - měnit za tvrdé valuty, a nejnověji je potřeba posílat každý měsíc do Glasgow vyúčtování), stalo se pro mě zcela nemožným, abych agentku dále dělala. Proto jsem tuto funkci složila a nadále chci být jen informátorkou, tj. co se dovím, to napíšu do Interkomu.
       Apeluji tedy znovu na všechny fany, aby si rozmysleli, zda nechtějí být agenty pro Českou republiku.
       Do 30. září 1994 stojí členství 60 liber (160 marek). Pak se budou ceny zvyšovat, takže možná někteří z vás budou chtít zaplatit předem. V tom případě máte na výběr
       1) buď vzít agentství nebo
       2) napsat Oliveru Gruterovi na adresu conu, aby to nějak zařídil (což mi ve slabé chvilce slíbil).
       Adresa conu je:
       INTERSECTION, Admail 336, Glasgow G2 1BR, Scotland, UK
       
       Z mého agentování mi zbylo trochu peněz - a to 400 Kč. Ty nezpronevěřím, ale jednoduše je předám slovenskému agentovi Martinovi Schusterovi. Z této částky připadá na každého presupporting member (od kterých jsem peníze původně po padesátikorunách získala) asi dvě koruny padesát. Snad se vám i tato částka nějak vrátí - nejspíš v podobě informací.
       
       Srdečně všechny zdraví
       agentka ve výslužbě
       
Eva Hauserová
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK