Logo rubriky
6-7/1995
  (127)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 1995

Čtenářův průvodce po Interkomu

Porada je za námi,

leč zápis z ní ještě nemáme, a tak jen velmi stručně:
1. projednali jsme dopis E. N.
2. dohodli se Ludvíkovi a Mlokovi
3. a vůbec se dobře měli.
       

Zprávy ze zelené díry

Zatím žádné, ale dají se brzy očekávat. Spadl do ní totiž náš autor a recenzent David Horák RM. Nezbývá nám tedy než se na rok rozloučit. David nás opustil, ale jeho duch zůstává s námi.
       

Poštovné

Toto je druhé číslo IK distribuované po jednom z mnoha zdražení poštovného. Pokud vám dělají poštovní pochopové při doručování problémy, pošlete raději do redakce známky, tenčí IK 3,60 Kč, dvojčísla 6 Kč.
       

Velmi pozdní omluva

Omlouváme se všem čtenářům, které zmátla chyba v číslování IK1-2/95, omylem vročeného do minulého roku. Dlouho jsme uvažovali zda se pokusit zamaskovat svou chybu vyhlášením čtenářské soutěže, ale nakonec vlivem přirozené lenosti jdeme raději s pravdou ven.
       

R. U. R.

Se opravdu schází v Ječné 30. Ve Střední elektrotechnické škole. Jako s každým stěhováním je i s našim přesunem spojena spousta legračních příhod. Poslyšte jednu:
       Asi při třetí schůzce na novém místě dorazil v půl sedmé, tedy o dost později než minule, P. H. Byl zjevně unaven, v očích šílený svit a nedůvěra v realitu. Od pěti hodin bloudil v okolních uličkách, samotnou Ječnou prošel devětkrát a hledal základní školu kam se R. U. R. přestěhoval. Posléze usoudil, že se stal obětí nějakého potměšilého démona, vyhledal tedy v katolickém knihkupectví příslušnou vymětačskou literaturu a požádal prodavače o exorcismus (nebo alespoň exegezi). Když se tento projevil jako další důkaz o neschopnosti našich služeb, P. H. pokračoval v pátrání a byl již úspěšnější. Přesto byl tak dokonale vyveden z míry, že po zkončení našeho sezení odjel metrem na sedadle, místo mezi vagóny jak je jeho zvykem.
       

Braindead

O povedeném promítání tohoto filmu doufám brzy přineseme reportáž, dnes jen poděkování Borisy Hybnerovy za zapůjčení svého divadla Laterna Groteska. Doufáme, že krev z promítacího plátna šla snadno vyprat.
       

INTERKOM NA SLOVENSKO

Interkom bude v tomto roku na Slovensko distribuovaný cez predajňu Laser v Bratislave. Je možné si zakúpiť jednotlivé čísla priamo v predajni alebo si predplatiť celý ročník. Predplatné na celý rok je 75,- Sk.
       Predplatený Interkom je možné si odoberať osobne v predajni alebo si ho nechať zasielať poštou. Ak chcete, aby Vám Interkom chodil poštou je nutné zaslať na adresu predajne okrem predplatného cca 7 obálok formátu A5 s vašou adresou (ako adresáta) a nalepenými známkami v hodnote 5,- Sk.
       Adresa predajne:
Laser arrakis
Laurinská 17
811 00 Bratislava
telefón 07-367663
       

Přihlášky na Parcon

jsou v redakci
Zdeněk Rampas

Týden vědecké kultury = Minicon '95

Několik nej(odvážnějších, aktivnějších, nepoučitelnějších) fanoušků, kteří se zúčastlili na podzim loňského roku prvního ročníku této akce, ví, že v Národním technickém muzeu je vše, čeho je třeba k dobrému conu, stačí jen zajistit SF část programu. 24. - 26. 11. na vás čekáme, ať již jako na hosty, pořadatele či účinkující.

RUR

Osud je RUR vyjasněn scházíme se každý čtvrtek od 17.30 do 19.00 v SPŠ Elektrotechnické, v Ječné 30 (první patro, učebna č. 2).
       
Zdeněk Rampas
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK