Logo rubriky
11/1996
  Dopisy čtenářů (další) (139)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 1996

Dopisy čtenářů

       RNDr. Zdeněk RAMPAS / INTERKOM
                          Ostrava, 3.9.1996
       Vážený příteli!
       Ústy svých scifistických přátel jsem se dozvěděl, že díky tomu, že jsem si dovolil panu Ríšovi napsat, že se Ikarie chová jako Rudé Právo v době nedávno minulé a on sám jako jeho šéfredaktor a také že nemá podceňovat venkovské ostříže, protože jsou mnohdy mnohem lepší a doletí dál než orli z Paříže, tak za tento můj hrubý přečin se dostavila zákonitě „odměna“ ve formě vysokého umístění v soutěži o Koniáše. Já sám si tohoto ocenění vysoce vážím, je to pro mě stejné vyznamenání jako stíhání orgány StB v době Ikaristické neexistence. Doufám, že nositelům Koniáše se udělují stejné diplomy jako vítězům jiných českých SF cen a ocenění. Jakožto osobu, která má nad vším děním v české SF patronát a dohled, si Tě Tímto dovoluji požádat o zaslání diplomu o mém umístění v této prestižní literární soutěži. Zároveň přikládám finanční obnos na náklady nutné pro jeho zaslání. Pokud se diplomy v této soutěži nevyhotovují, prosím o jeho vyhotovení. Finanční obnos nutný v tomto případě pro jeho vyhotovení rád vyrovnám.
       Zároveň si Tě dovoluji požádat o otištění svého poděkování za udělení tohoto ocenění v Interkomu. Text je psán ve Wordu 6.0. Disketu mi vracet nemusíš. Použij ji pro další rozvoj české SF.
       Děkuji!
       
P.S. : Nejsem ani paranoidní, ani schizofrenní, či nějak jinak psychický ujetý. Bohužel, to, co jsem napsal, je pravda a opravdu chci to, oč jsem Tě požádal (diplom za Koniáše a otištění poděkování v Interkomu).
       Srdečně Tě zdraví
Dittmar Chmelař
       Diplom prosím poslat na adresu:
       RNDr. Dittmar CHMELAŘ, DrSF
       K H S, Partyzánské nám. 7, 728 92 OSTRAVA 1
       
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK