Logo rubriky
5-6/1997
  (145)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 1997

FANTASTICKÁ FAKTA

       Nový měsíčník nakladatelství IŽ Fantastická fakta, jehož první číslo vyšlo v polovině letošního dubna, je určen všem, kdo se zajímají o svět záhad a tajemna. Kromě tradičních otazníků, které lidstvo vzrušují už několik desítek let (UFO, USO, kruhy v obilí, utajované supertechnologie atd.), přináší i aktuální informace o jevech vzpírajících se racionálnímu vysvětlení vědy na jejím současném stupni poznání. Vysoká informační hodnota časopisu v oblasti výzkumu paranormálních jevů je dána už okruhem přispěvatelů, mezi nimiž jsou odborníci ze Slovenska, Polska a Velké Británie. Redakční radu tvoří renomovaní záhadologové, jejichž jména zaručují seriózní přístup k diskutovaným otázkám.
       ffakta
       S měsíčníkem Fantastická fakta si otevřete dveře k neznámým světům…
       Fantastická fakta. Měsíčník, formát A4, 32 stran, 23,90 Kč.
       K dostání u všech prodejců tisku.
       Pravidelné doručování si můžete zajistit objednávkou na adrese: IŽ, p. přihr. 619, 111 21 Praha 1.
       
Měsíčník pro milovníky záhad a tajemství, časopis, který navazuje na dědictví mága záhad Ludvíka Součka.
       Z veřejných průzkumů je známo, že 60 % z nás prožilo své SETKÁNÍ S TAJEMNEM! Lidé však o svých zážitcích mlčí, protože nechtějí být považováni za blázny. NECHCETE SE SVĚŘIT NÁM? My o vašem zdravém rozumu pochybovat nebudeme. (U svědků používáme zásadně iniciály).
       K dispozici je vám po celých čtyřiadvacet hodin telefonní číslo 02/90 000 546 (záznamník).
       
       Z obsahu čísla 2/97 (květen 1997)
       Egypt a mimozemšťané – o čem vyprávějí prastaré skalní chrámy na Nilu?
       Třetí expedice za démonem pouště Gobi.
       Co se skrývá pod hladinou moří a oceánů?
       Předchůdci dnešních robotů z 18. století?
       Stromy zabijáci nejsou jen výmyslem domorodců!
       Věda v rozpacích – proč je celé lidstvo geneticky stejnorodější než napříklat tlupa dvaceti goril v deštném pralese? Jaká katastrofa postihla naše předky před tisícovkami let? Podle všech ekologických zákonů jsme měli již dávno vyhynout!
       Lidský mozek může pracovat jako vysílač i přijímač – alespoň lidé zabývající se telepatickými pokusy to přesvědčeně tvrdí. A co víc – mají i důkazy!
       Tajemství Edwarda Kelleyho – byl první alchymista císaře Rudolfa II. podvodník, nebo génius? Řada lidí po jeho tajemství pátrá dodnes.
       Víte, jak vznikla pověra o nešťastném pátku a proč je třináctka obávané číslo? Musíme se vrátit několik tisíc let nazpátek, kdy ještě člověk žil v souladu s přírodními cykly…
       
       Hledání odpovědí na širokou škálu záhad a tajemství vyžaduje v dnešní době spolupráci mnoha lidí – odborníků i laiků. Chcete být mezi nimi? Chcete mít informace z první ruky? Chcete o otázkách, co vás zajímají, pobesedovat s lidmi, kteří mají stejné zájmy? Chcete navštívit místa, která turistický průvodce opomíjí, nebo přímo ta, kam nemá veřejnost běžně přístup?
       Chcete být u toho?
       
Staňte se členy FANTASTIC FACT CLUBU!
       Bližší informace na adrese: FANTASTICKÁ FAKTA, IŽ, P. O. Box 619, 111 21 PRAHA 1.
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK