Logo rubriky
10-11/1997
  Fandom (další) (149)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 1997

Několik epilogů a poznámek aneb
Konec nekonečných diskusí

Proč jste nedostali Parcon?“ je téma, kterým jsem již dost zaplácal drahocenné místo v IK a předpokládám, že již nikoho nebaví. V. Pravda konečně Parcon vybojoval a tím je toto téma zcela pasé. Toto je z mé strany definitivní konec této série článků.
       
       „Manager“ je dalším evergreenem IK. Na Podzimní poradě 1997 byl V. Pravda zvolen do rady Fandomu a dostal na starosti právě toto téma. Zdá se, že se okolo managera přestalo plkat a začalo se cosi dít. Dále budu toto téma probírat s V. Pravdou soukromě a nebudu jím zaplňovat prostory IK. Článek v tomto IK by měl být poslední. Doufám, že to vydrží minimálně do příštího jara.
       
       Surrealistické Ústí si zaslouží jen jednu poznámku: Na besedě s J. Kulhánkem nebyl M. Bronec nýbrž ... kdo to tam safra byl? Vzhledem k chabému zraku a ještě chabější paměti to již patrně nezjistím. Tímto se za přehmat omlouvám všem postiženým.
       
       Zloději, zloději „chodějí“ podstatně častěji, než jsem si myslel. Po zveřejnění se na mne nahrnulo množství dalších případů. Dávejte si na conech pozor!
26.10.1997,
Piter
       
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK