Logo rubriky
12/1999
  SF & F Workshop (další) (170)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 1999

Valná hromada SF&F Workshopu 1999

Po dvou letech, kdy jsem zajištění valné hromady poněkud, ehm, zanedbal, se opět chystá tradiční valná hromada Workshopu na Draconu. Ten proběhne ve dnech 3.–5. prosince v Brně v hotelu Santon (tramvají číslo 1, případně 11 na zastávku Přístaviště a odtamtud ku přehradě kolem letadla; Santon po pravé ruce určitě nepřehlédnete).
       Na programu zatím máme debatu o připravované Základně 9, diskusi o tom, zda mají nadále valné hromady být, či nebýt, a v duchu nejlepších tradic Fandomu, rozpravu o čestném členství a komu je za zásluhy udělit. Základna 9 by měla být na Draconu sestavena do konečné podoby a předána Mirku Dvořákovi k vysázení. Můžeme projednat možnosti další Základny, budoucnost naší rubriky v Interkomu a další osud Hromady. Pokud bych ji nadále tiskl jako měsíčník v rozsahu dvou až tří listů, vešlo by se jedno číslo i s poštovným do 10 Kč – to by znamenalo členský příspěvek na příští rok 120 Kč. Pokud mi do ní nikdo nebude psát, nemá ovšem smysl, abych si kompenzoval komplex méněcennosti vydáváním egozinu a prodražoval tak chod Workshopu. Tato valná hromada bude také poslední příležitostí zabránit mi, abych zrušil posílání posudků doporučeně a snížil tak účastnické poplatky. Další body programu si můžete vymyslet a připravit podle libosti – čím více, tím lépe, ať se máme o čem bavit. Hlavně se dostavte pokud možno všichni, abych si tam nepřipadal jako kůl v plotě.
       A propos, nevím, jak moc stojí Martin Žourek o nevyžádané příspěvky do tomboly, ale každopádně ji na Draconu každoročně pořádá a je to právě výtěžek jeho tomboly, z čeho Workshop z větší části žije.
Honza Macháček
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK