Logo rubriky
9-10/2000
  SF & F Workshop (další) (177)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 2000

Podzimní literární víkend 2000

Letošní podzimní literární víkend se uskuteční nezvykle pozdě; bude spojen se Sépaconem a proběhne 10.–12. listopadu (doufám, že se nedáte zlákat konkurenčními akcemi, jako jsou krajské a senátní volby) v lovecké chatě na předměstí Děčína. Ubytování pod střechou ve vlastních spacácích na vlastních karimatkách. V chatě je elektřina, ne však vodovod; za zdroj pitné vody slouží nedaleká studánka. Záchod je suchý, topí se v krbu. Jídlo bude zajištěno (i pro vegetariány).
       Na programu bude workshop na živo, několik přednášek a tradiční procházka po okolí. Podle účasti a zájmu se uvidí, zda budou programy literárního víkendu a Sépaconu společné nebo oddělené.
       Cena by měla být nízká, náklady se rozpočítají na místě. Podrobnější informace (program přednášek, popis cesty) dostanete po přihlášení. Přihlásit se je nutné, protože do chaty se vejde omezený počet lidí. Patnáct míst, která máme pro literární víkend k dispozici, je více, než se nás během mého působení ve Workshopu kdy literárního víkendu zúčastnilo, ale jistota je jistota. Přespočetní účastníci, kdyby nás tentokrát přece jen jelo tolik, si budou muset vzít s sebou velmi teplý spacák, vlastní stan a vlastní zásobu jídla.
       Závazné přihlášky posílejte na některou z mých adres (Honza Macháček, Pražská 765, 393 01 Pelhřimov nebo Kojetická 982, 277 11 Neratovice 1). Přihlásit se mi můžete i osobně, e-mailem (Hloupy.Honza@email.cz) nebo telefonem (na číslo 0366/332305 do Pehřimova k rodičům nebo 0206/687280 do Neratovic, kde bývám větší část týdne, ale hlavně v noci, případně když to nepůjde jinak, do laboratoře 02/66173123). Hlaste se rychle, ať dostanete mapku včas; kdyby vám do toho snad dodatečně něco vlezlo, odhlaste se taky co nejrychleji, aby se někdo nemusel zbytečně vláčet se stanem.
JM
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK