Logo rubriky
9-10/2000
  SF & F Workshop (další) (177)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 2000

Pragocentrická schůzka SF&F Workshopu 2. října 2000

Tentokrát jsem se u Zdeňka Rampase shledal s Mirkem Hokešem, Mílou Lincem, Milanem Petrákem, Pavlem Weiglem, a nečekaně také s Ivanou Kuglerovou. Přijít se chystala i Františka Vrbenská, ale nakonec jenom telefonovala, že už má zase příliš mnoho práce a nic nestíhá. Pořád nás nebylo nijak mnoho, ale přece jen to vypadá, že když reportáže ze schůzek zanedbávám, zvědavost vám nedá a počet účastníků roste. Schválně vám proto zatajím oba zápisy z kroniky.
       Neprozradím nic více než dvě opravdu důležité informace: Pavel Weigel upozornil na to, že Obec překladatelů opět vypisuje překladatelskou soutěž Jiřího Levého, jejíž uzávěrka bude začátkem ledna, a Ivana slíbila účastníkům workshopu na živo prominout nedodržení tématu, pokud budou povídky obsahovat zajímavé dialogy. Jinak se však opravdu budete muset spokojit už jen s obrázkem, na kterém si Mirkova obluda zálibně prohlíží vyděšeného Ivanina jednorožce:
       Příští schůzka se koná již v pondělí 6. listopadu, jako vždy od šesti odpoledne v Letecké 6. Protože pondělní termín mnoha zájemcům nevyhovuje, budeme na listopadové schůzce jednat mimo jiné o možnostech vrátit se ke středám; navíc Františka Vrbenská prý objevila jiné pěkné místo, kde bychom se mohli scházet, a protože u Zdeňka se pravidelně líže Interkomu, možná schůzky Workshopu přestěhujeme.
JM
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK