Logo rubriky
13/2000
  SF & F Workshop (další) (179)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 2000

Pragocentrická schůzka SF&F Workshopu 4. prosince 2000
aneb Vánoční besídka v redakci Interkomu

Na počátku prosince jsem si bezohledně odjel odpočívat domů na zahrádku, a tak se pragocentrická schůzka konala beze mne. Podle zpráv od Zdeňka Rampase, přestože (nebo snad protože?) byla schůzka spojena se snášením Interkomu, členové Workshopu jako by se rozhodli dokázat, že beze mne to nejde, a kromě Mirka Hokeše na ni nepřišli. Z obvyklých hostů našich schůzek se k Mirkovi připojil pouze Míla Linc, a ten navíc musel záhy odběhnout na schůzku vlastního klubu Trollík.
       Snášení Interkomu přivedlo do Letecké 6 Janu Šturmovou, Petra Köppela a Richarda Klíčníka. Richard po sedmé hodině odjel někam hrát, ale po osmé ho nahradila Gudrun.
       Čím strávili tito pracovití lidé večer? Inu, jedli, pili, pracovali, dobrou vůli spolu měli a vánoce v předstihu vespolek oslavili. Jako dárky si nadělili knížky z přebytků SF muzea, a na nás, lenochy, po právu nic nezbylo.
       Příští schůzka by připadla na Nový rok, což je státní svátek a navíc první den nového tisíciletí. Myslím, že v lednu nechám Workshop spát; připadá-li vám ovšem schůzka Workshopu jako nejlepší způsob, jak přivítat nový věk, ozvěte se, něco vymyslíme.
Jan Macháček
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK