Logo rubriky
5/2001
  SF & F Workshop (další) (183)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 2001

Poslední pragocentrická schůzka SF&F Workshopu (5. března 2001)

Opět se podařilo spojit pragocentrickou schůzku s lízáním Interkomu a opět jen díky tomu nebylo u Zdeňka Rampase pusto a prázdno. Z Workshopu znovu přišli jen Pavel Weigel a Mirek Hokeš, a tak končím s pořádáním samostatných pragocentrických schůzek – propříště už se nebude Workshop scházet každé první pondělí v měsíci, ale vždy při lízání Interkomu. S psaním reportáží si to ještě rozmyslím; už tentokrát se mi ostatně povedlo zapomenout kroniku, takže pokud čekáte na březnovou příšeru Mirka Hokeše, nedočkáte se.
       Kromě pragocentrických trosek Workshopu přišli přiložit ruku k dílu Jana Šturmová, Keplík (tentokrát bez Gudrun), Richard Klíčník (tentokrát bez Veroniky) a Petr Habala. Netradičně jsme však místo práce začli zábavou, protože Felix si zabouchl klíče a málem by přišel tentokrát bez Interkomu, případně vůbec ne. Zásoby jídla už se začínaly tenčit a společnost rozcházet, když konečně dorazil.
       Práce na skládání Interkomu se nám zakrátko stala zdrojem nové zábavy, jelikož se ukázalo, že ne všechny listy jsou potištěny z obou stran. Zmetky nebyly rozmístěny rovnoměrně, nejhůře to odnesl list se stránkami 5, 6, 23 a 24. Asi aby to napravil, natiskl jej Felix v největším množství, a tak jsme zdravých listů měli dost, jen kdyby se nám mezi ně ty vadné pořád nepletly. Listovat již hotovými Interkomy a hledat, kde je místo stran 5 a 23 jen bílý papír, bylo úžasně veselé. Nakonec si každý zkontroloval, že si odnáší úplný Interkom, a osvěženi kratochvilnou hrou jsme zamířili ke svým domovům.
       Chcete-li se příště pobavit s námi, přihlaste se co nejdříve mně nebo přímo Zdeňku Rampasovi, abychom vám včas oznámili datum následující schůzky.
Jan Macháček
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK