Logo rubriky
8-9/2001
  SF & F Workshop (další) (186)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 2001

Podzimní Literární víkend 2001

Letošní podzimní Literární víkend se koná 26.–28. října 2001 v Mnichovicích (na železniční trati Praha–Benešov), kde nás Jiřina Vorlová ubytuje na chatě (asi 15–20 minut cesty od nádraží). Chata je vybavena elektřinou (ale ne všude se v ní svítí), tekoucí vodou (i s bojlerem, ale bez koupelny) a kadibudkou venku. Topí se dřívím (které si sami nařežeme) a týž zdroj tepla slouží i pro vlastní vaření. Zhruba deset minut cesty od chaty lze nakupovat.
       Kdo chce spát, bude potřebovat teplé prádlo, spacák a karimatku; prominenti, ženy a starci by mohli dostat postele nebo molitanové matrace, ale na víc než pět se jich nedostane. Kdo chce jíst a pít, měl by pamatovat na misku či ešus, hrníček a raději i lžíci, neboť chata nemá zásoby nádobí pro hromadné stravování. Kdo nevidí potmě, tomu se bude hodit baterka. Kdo nechce po chatě, kde se za sucha běžně chodí ve venkovní obuvi, chodit v případě blátivého počasí bos, přiveze si vhodné přezůvky.
       Na programu jsou jako obvykle výlety, tlachání a vzájemné rozbory povídek; překvapení navíc nelze vyloučit.
       Cena za účast bude deset až dvacet korun za osobu na režii plus příspěvek na společné stravování. Kapacita chaty není neomezená, proto se včas hlaste na adrese SF&F Workshop, Honza Macháček, Pražská 765, 393 01 Pelhřimov nebo na e-mailu: workshop@scifi.cz.
JM
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK