Logo rubriky
6-7/2002
  SF soutěže (další) (195)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 2002

SFK Palantír Pardubice vyhlašuje literární soutěž: „Vidoucí“

       Podmínky účasti v soutěži:
       Musí se jednat o povídku v rozsahu 2 až 25 normostran (normostranou rozuměj 20 řádků po 60 znacích), která jeví prvky fantastiky (scifi, fantasy či hororu) a dosud nebyla publikována či poslána do jiných soutěží. Počet příspěvků od jednoho autora není omezen.
       Autor posláním svého díla do soutěže souhlasí s anonymní publikací (uveřejnění bez jména autora) na webových stránkách SFK Palantír- http://palantir.scifi.cz a to po dobu hodnocení veřejnosti (viz. níže). Dále pak souhlasí s případným uveřejněním v klubovém fanzinu či případném sborníku. Autor se soutěže nesmí zúčastnit coby porotce (viz. níže).
       Své soutěžní příspěvky můžete posílat do 29. 12. 2002, kdy je uzávěrka soutěže, výhradně na emailovou adresu kratihlav@centrum.cz (subjekt: „Vidoucí“ nebo „soutěž“) jako komprimovanou přílohu. Archiv (*.zip, *.arj, *.rar) by měl obsahovat soutěžní povídk(u/y) ve formátu *.txt, nebo *.rtf, dále zálohu povídky a textový dokument s údaji o autorovi díla.
       Hodnocení má dvě části: „Odbornou“(?), kde porotu budou tvořit členové SFK Palantír a pozvaní externí porotci, ti zvolí jednoho vítěze; druhou „Veřejnou“ porotou budou čtenáři a návštěvníci webových stránek klubu mezi daty 1. 1. 2003 a 30. 5. 2003. Oboje hlasování bude tajné a výsledky se dovíte až při vyhlášení vítězů.
       Výsledky, jak odborné, tak veřejné části soutěže budou vyhlášeny na Parconu (Avalconu) 2003. Nejlepší dostanou věcné ceny a pamětní plastiku.
        
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK