Logo rubriky
10/2002
  (197)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 2002

Přišlo po internetu

Ahoj Zdeňku, včera nám přišel Interkom, a tak jsem si uvědomila, že jsem Ti chtěla napsat drb. Jana Výraštěková zakořenila mezi tulipány, 28. 8. 2002 se vdala, jmenuje se teď Jana van den Brink a usadila se s manželem v Utrechtu v Holandsku. Případné gratulace je možno zasílat na adresu: J.Vyrastekova@kub.nl
       A v souvislosti s Interkomem jsem se zároveň chtěla na něco zeptat – jako fandomový Vševěd to určitě budeš vědět. Jak se jmenuje občanským jménem Ferda, který (s Beruškou) v Interkomu oznamoval narození dcery? Má totiž na internetu kočičí noviny, které nejen čtu, ale taky tam občas něco napíšu o naší kočce a Ferda se ozval, že nás zná a nechal pozdravovat Jama, jenže my zaboha nevíme, kdo to je a on sám nám svou totožnost neodhalil. Mohl bys, prosím Tě, rozptýlit mračna mé nevědomosti? Díky moc.
       Přejeme Tobě i Míše hezký podzim!
Ahoj Jana a Jam Oščádalovi
 
Milá Jano, moc díky za zprávičku o JV (dB), určitě ji uveřejním a Janě popřeju vše nejlepší. Ferda (Šedivák) je občanským jménem Martin Hlaváč, druhdy šéfredaktor SF fanzinu (Villoida) a spolupořadatel Parconu 1987. Beruška je Pavlína, která nám Ferdu odvlekla do (jak se kdysi vyjádřila při podobné příležitosti Vilma) plenkové sluje. Ale jemu se tam zjevně líbí, tak ať si od SF chvíli odpočine.
Zdeněk Rampas
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK