Logo rubriky
2-3/2003
  SF & F Workshop (další) (201)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 2003

Jarní Literární víkend

SF&F Workshop a Slavoj Ševců vás zvou na jarní Literární víkend 16. — 18. května 2003 do lesní boudy nedaleko Českého Dubu. Účastníci loňského podzimního Literárního víkendu už znají jak boudu, tak cestu, která odbočuje ze silnice v lese na kopci mezi obcemi Malčice a Vrtky. Cena mírná, platí se před odjezdem, po rozpočtení nákladů.
Kromě setkání jako takového a obvyklé literární dílny vás tentokrát čeká BRUMcon — BRutální Úplně Mimořádný con (pervská kuchyně, lov potravy, malý chirurg a pár dalších věcí podle toho, kdo přijede). Přihlášky, dotazy a případné specielní požadavky na stravování posílejte na kontaktní adresy Workshopu: workshop@scifi.cz nebo SF&F Workshop, Honza Macháček, Pražská 765, 393 01 Pelhřimov, pokud možno do 9. května. Přihlášky nejsou povinné, ale potěší, pomohou dodat vám předem texty přihlášené do workshopu a mohou být použity jako pořadník na postele. Práce, se kterými se chcete zúčastnit workshopu, se snažte poslat na e-mail workshop@scifi.cz do 9. května; čím dříve, tím lépe, aby se s nimi ostatní stihli seznámit před Literárním víkendem. V každém případě si je přivezte s sebou v několika (počet zvolte dle vlastního uvážení a možností) dobře čitelných exemplářích.
       Od čtvrtka 15. května budete moci zavolat o pomoc či radu na debilní číslo +420777851930 (Oskar), a Slavoj vám poradí (například kudy dál).
       
Honza Macháček
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK