Logo rubriky
2-3/2003
  Dopisy čtenářů (další) (201)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 2003

Z redakční korespondence

       Vážený pane Rampasi!
       Přišel nový Ik, děkuji. Tak ono je to už 20 let a 200 čísel? To bych si Vám dovolil pogratulovat. Škoda, že jsem o jeho existenci nevěděl před dvaceti lety. Když bych to vzal od začátku, tak jsem fanouškem vlastně čtyři desetiletí (od sedmdesátých let), byl jsem členem už já nevím čeho všeho, IK by se tenkrát rozhodně hodil. Tedy zpočátku jsem o něm nevěděl, pak jsem ho objevil, i když jsem ho ze nejdříve bral trochu s rezervou. Oni totiž po revoluci mnohé kluby zanikly či se transformovaly na podnikatelské subjekty užšího kruhu lidí, bohužel mnohdy i s mými penězi. Ale stejně to bylo nádherné. Kolik já měl knih mnohem dříve, než vůbec je někdo měl možnost vydat oficiálně. Dnes by asi taková úroveň neprošla ani u Klasiků, ale my „pištěli“ radostí. Byli jsme bratři a měli jsme společné zájmy a cíle...
S díky a pozdravem Pavel

Fanoušci doporučují:

Miroslav Póč, knižní distribuce, Mášova 18, 602 Brno, tel: 549 255 639, www.cernaplaneta.cz, e-mail: poc@mistral.cz
       Zasíláme knihy žánru sci-fi a fantasy. Knihy zasíláme následující pracovní den od objednání. Při odběru dvou a více kusů sleva 10%.
       Myslím, že to fanouškům velice pomůže. Při současných cenách knih tu může znamenat ročně ušetření jedné výplaty.
       U této zásilkové služby lze nakupovat i na dobírku, ale výhodnější je čtenářské konto, pak je příspěvek na poštovné jen 15 Kč za balík bez rozdílu velikostí. Knihy jsou v pevné krabici, ani při brutálním zacházení (znáte poštu) se nic zevnitř nevysype. Samozřejmě poskytuje spoustu různých služeb, třeba to, že si zákazník může udělat záznam na některé autory či cykly a až ta knihy vyjde, může ji automaticky dostat, popřípadě (to záleží na jejich dohodě) může obdržet zprávu (majlem či čím to ještě jde), podívat se na současnou nabídku knih a ještě něco si k tomu titulu přiobjednat, atd.
PB
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK