Logo rubriky
3/2002
  (192)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 2002

Čtenářův průvodce po Interkomu

Jak je už z obálky zřejmé, je tento Interkom věnován hlavně vrcholné události našeho scifistického předjaří Vakukoconu a oslavám stopadesátin SFK Malevil. Neutajíme před vámi ovšem ani konání Pragoconu a ostatní důležité příhody, jak je SF život nese.
       Mili Habala pro vás okoštoval z kuchařky soudné sestry Oggové a navštívil i učebny Bradavic...
       Přinášíme definici knižní recenze, od které se pak odráží několik článků věnujících se tomuto tématu.

Akademie SF

Akademii letos pronásleduje nebývalá smůla (nebo je to jen pokračování té loňské ostudy, kdy nepřišlo několik pravidelných účastníků a ceny takřka neměl kdo předávat?). Letos se zase nakupila všechna myslitelná zdržení ve tvorbě Orientačního seznamu, v jeho množení a rozesílání a zvláště dopravě na Slovensko. (Ilustrační kuriozita: Formuláře Akademie na Slovensko obvykle zálohujeme zasláním ještě v PDF formátu, samozřejmě, že adresa Mariana Budy byla dva týdny totálně mimo provoz.)
       A když formuláře konečně dorazily k adresátům, okamžitě se našlo několik chyb v Orientačním seznamu, ale vyjmenovávat je teď by už ničemu nepomohlo.
       Nicméně alespoň již známe termín tradičního vyhlášení cen Akademie SFFH a nominace. To proběhne v sobotu 11. 5. 2002 odpoledne na Výstavišti Praha v rámci 8. mezinárodního knižního veletrhu Svět knihy (tam co loni a předloni a ...)
        
Zdeněk Rampas
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK