Logo rubriky
8-9/2003
  (205)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 2003

Čtenářův průvodce po Interkomu

Vedra, vedra, vedra

Neuvěříte tomu, ale i na zdánlivě nezničitelnou posádku Interkomu měla docela neblahý vliv. Toto číslo, které mělo jít do tisku den před Tatraconem, nebylo ještě ani čtrnáct dní po něm kompletně hotové. Znáte to, posledních 10 % práce trvá 90 % času. Trochu se o to zasloužili i vyhlašovatelé soutěží Trifid a Cena Karla Čapka, kteří rovněž asi následkem veder nedodali včas opravdu, ale opravdu definitivní a úplnou verzi vyhlášení svých soutěží. Na koho svést, že nepřetiskujeme reportáž našeho přispěvatele Richarda Klíčníka, který zrovna otročí na plantážích v okolí San Franciska, si rozmyslím do příště. Zatím jen připomenu, co je to za hroznou práci opatřit jeho maily všemi nabodeníčky a vybrat z množství jeho raportů ty opravdu zábavné a zajímavé.

K obsahu

Jak už jsem naznačil, ačkoli by časově příslušelo zabývat se spíše Tatraconem, mapujeme teprve Parcon. Miles Teg a čerstvá vítězka CKČ Anna Šochová těm, co na něm nebyli, přiblíží, oč přišli, a nám ostatním připomene a osvěží naše zážitky. Protože četba o skoro týdenním conu by mohla být skoro tak únavná jako con sám, rozdělili jsme reportáž na dvě části a sobotu a neděli vám vypodobníme až v příštím čísle. Šimon se ještě vrací k magickému pátku 13. ve stejně magické Plzni.
       Uvažovali jsme, zda tentokrát nevypustit naši přílohu Kvark, místa je málo, a ještě jsme zcela nevybředli z finanční krize, která se nejspíše stane chronickou, nakonec jsme to vyřešili vydáním dvojčísla.
       Když jsem smolil seznam porotců, uvědomil jsem si nad jmény klubů, že život fandomu neodnáší jen organizování či konzumování megaconů, ale probíhá i v tak zdánlivě jednoduché věci jako je sejít se včas k rychlé výměně balíků povídek, a pak jejich často dost krušné četbě... Díky vám všem, přátelé.
Zdeněk Rampas
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK