Logo Zpravodaj ČS fandomu
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Index
1-2/2006
(226)


Čtenářův průvodce po Interkomu

K obsahu

Mám si ty recenze psát sám? Víte přece, že pochvaly mi jdou ze všeho nejhůř. Apeloval jsem na naše vzácné čtenáře a svou výhrůžku jsem i splnil (vizte zde), možná že někteří autoři teď litují, že mi nějakou recenzi neposlali.

Nevěděl jsem dlouho, zda podivný úvodník lednové Ikarie neignorovat, nakonec jem se rozhodl pro postup s hrubou záplatou na hrubý kabátec, třeba mé argumenty nepřijmete, ale snad se alespoň pobavíte.

Pokračujeme v naší Soudničce, je trochu jednotvárná, ale zcela mimořádně neslibujeme, že se příště co do pestrosti polepšíme, i jeden případ je o jeden více, než bychom vítali.

Předplatné IK a jak jej poslat na to jediné a správné místo

Bohužel část našich předplatitelů dosud nenašla čas uhradit předplatné, proto je i toto číslo tenčí, než by se nám líbilo, ale je poslední, které investujeme do potenciálních neplatičů, a tak se snažíme minimalizovat náklady.

Je možné, že pro část našich čtenářů je zvýšené předplatné již neúnosné, to je nám nesmírně líto, ale nemůžeme s tím nic dělat, loňská cena, jež byla umožněna štědrostí našich sponzorů, kterým tímto znovu děkujeme, se na konci roku přesto ukázala nízká a celkově byl Interkom ztrátový.

Když jsem letos zajišťoval tisk a rozesílání materiálů prvního kola Akademie SF, vyšlo poštovné na víc jak polovinu nákladů. Není to tedy jen otázka Interkomu.

Pokud jste v minulém čísle přehlédli návod k zaplacení předplatného, zde je znovu ve stručnější formě.

Takže předplatné letos činí dvěstě padesát korun (čísly 250 Kč, respektive 330 Sk). Můžete je poslat složenkou na mé jméno a adresu redakce (je v tiráži :-), nebo na konto 1938356379/0800 u Čs. spořitelny,

IBAN CZ37 0800 0000 0019 3835 6379.

Podívejte se pozorně na svou adresu na obálce tohoto IK; najdete-li tam za svým jménem ? či !, pak vězte, že další IK nedostanete, pokud nezaplatíte 250 nebo 450 Kč. Jen tak ještě můžete očekávat první Interkom roku 2006.

Zdeněk Rampas a redakce IK

Dopisy čtenářů/čtenářek

Napsal mi onehdá jeden fanoušek, jehož názorů si obvykle vážím a respektuji je, zda do IK patří reklama na knihu o bratřích Mašínech, jaký je rozdíl mezi nimi a palestinskými teroristy například. Náhodou jsem na adrese www.sweb.cz/stanicezoo/ narazil na strip, který ukazuje, že rozdíl je hlavně v tom, proti komu a zač kdo bojoval a bojuje. Viz obrázek dole.

zr


Předchozí článek Další článek Obsah čísla Index