Logo rubriky
7/2001
  (185)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 2001

Čtenářův průvodce po Interkomu

Ad Mlok

Pozdě ale přece se do diskuse zapojili další účastníci. Dlouholetá redaktorka fanzinů a povídkových zbírek Jiřina a dávnověký autor CKČ Petr Heteša. Chtěl bych na tomto místě upozornit na fakt, že nám svůj přípodotek poslal dlouho před tím, než se mohl dovědět, že v letošní CKČ zabodoval hned ve dvou kategoriích.
       Nevím, proč mi to připomnělo (samozřejmě že vím, to se jen tak říká), jak jsem si kdys v dinosauřím vzpomínání posteskl, že CKČ již není co za starých časů, kdy své příspěvky posílali bájní SF heroové a heroiny. Vláďa Šlechta mi tehdy vyčinil..., nicméně tak nějak stačilo, aby se autor (tehdy spíše z druhé poloviny první desítky:-) mnou opětovaných let vrátil a sklízí vavříny kosou.

Vzpomínky neofana a dění v Brně

Toto číslo IK vás potěší již druhým pokračováním pamětí Radima Kastelána a dvěmi netradičními reportážemi z moravské metropole pojednávajícími o Keltconu a Veverconu 2001.

Nový Žamboch

Jak píši na jiném místě, není naší ctižádostí recenzovat veškerou produkci a nenutíme se ani do naprosté aktuálnosti, i nad ni stavíme kvalitu a proto např. v tomto čísle nenajdete recenzi na Diamantový věk.
       Naproti tomu, objeví-li se recenze knihy, která ještě nevyšla, nebráníme v jejim otištění, důležitá je jen kvalita (recenze i knihy).

Bibliografie překladů

Dobrá rada pro české autory toužící po světovosti. Nechte si přeložit povídku do slovenštiny a když se neuplatní ve Fantázii, vydejte ji v nějakém slovenském fanzinu. Vaše heslo včetně medailonku se pak objeví v knize, kterou dostanou zahraniční hosté Euroconu (pokud ovšem dáte o svém počinu vědět J. Olšovi nebo Interkomu).

Koniáš

Na Parconu se vyhlašovala i jedno negativní ocenění, které jsme nestihli prezentovat v chvatu letošní Akademie.
       Výsledek najdete zde spolu s doplňkem k původnímu obžalovacímu spisu Neconsiderujte phlebasy.

Slovenští odběratelé

kteří mají zájem o Interkom a dosud ho nedali najevo, mají poslední příležitost na Istroconu. První číslo IK, které vyjde potom, již dostanou jen předplatitelé.
Zdeněk Rampas
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK